ELA Coatings met antibacteriële werking

Nieuw! Antimicrobiële Coating van ELA


ELA is voortdurend bezig innovatieve oplossingen te zoeken op het gebied van coatings. Onze coatings zijn duurzaam, beschermen optimaal en zijn eenvoudig aan te brengen. Omdat hygiëne een steeds belangrijkere rol speelt - en tegenwoordig zeker niet meer alleen in de voedingsindustrie - zijn wij aan de slag gegaan om een coating te ontwikkelen die oppervlakten enerzijds heel goed beschermt en anderzijds bacteriën, schimmels en virussen doodt. Lees hier meer over deze coating.

 

Provincie ondersteunt belang antibacteriële coating

Onze antibacteriële (sublimatie)coating hebben we kunnen ontwikkelen dankzij subsidie van de Provincie Gelderland. Dat de provincie steun biedt voor dergelijk onderzoek en ontwikkeling, geeft al aan dat de coating een maatschappelijk belang dient. Met deze coating kan immers het aantal besmettingen en ziektegevallen in Nederland worden verkleind en dat zorgt voor minder druk op de zorg.

 

Proefopstelling

ELA Antibacteriële Coating is aan te brengen als elke andere coating en daarom op vrijwel alle ondergronden toe te passen. Als u ziekteverwekkers geen kans wilt geven in uw bedrijf, is deze coating natuurlijk ideaal. Denk aan sanitaire ruimtes, maar ook aan trapleuningen, tafels, deurklinken etc. Bent u geïntersseerd, bel ons dan voor een proefopstelling op een van onderstaande nummers of mail naar info@elacoatings.com.

 

 

Bel ons voor meer informatie en alle mogelijkheden:  +31 (0)24 373 99 88 of +31 (0)6 150 500 54